Opis putovanja:

Polazak iz  Krapine ( parkiralište Fina ) u 6,00 h  ,  iz Zaboka ( stari blok kolodvor )  u 06,30 h, kod Westgate-a ( autobusna stanica ) u 06,50 h i iz Zagreba ( Super Nova Buzin ) u 07, 15 h , iz Varaždina ( Lumini centar kod Shell benzinske  – cijena 39 € ) u 8,15  h. Ugodna vožnja slikovitim mađarskim nizinama do područja najvećeg srednjoeuropskog jezera BALATON uz usputna stajanja.

Dolazak u KESTEL (KESZTHELY)  oko 10:00 h, slijedi razgled grada. Kao jedno od omiljenih odredišta austrougarske aristokracije, grad je bogat kulturnom baštinom među kojom se najviše ističe impozantni barokni DVORAC FEŠTETIĆ sa 101 prostorijom – hrvatski dvorac u Mađarskoj kojem se divi cijeli svijet.

Slijedi vožnja do podzemnog jezera TAPOLCA – TOP ATRAKCIJE MAĐARSKE te posjet jedinstvenoj špilji s jezerom (najava grupe u 12:30 h). Voda špilje Tapolca iznenađujuće je topla. Temperatura vode kreće se između 18 i 20 stupnjeva, a njome možete zaploviti u čamcu. Štoviše, čamcem ćete upravljati sami, pa će time vaša pustolovina biti još veća. Ne trebate se plašiti špiljskih voda ni puteva. Ruta kojom možete ploviti čamcem duga je oko 180 metara, a voda je plitka oko 40 centimetara, s iznimkom nekih mjesta dubine nekoliko metara.

Poslijepodne posjet mjestu TIHANY – najstariji srednjovjekovni grad u regiji. Tihany se smjestio na vrhu poluotoka i pruža prekrasnu panoramu na tirkiznu jezersku dolinu. Šetnja kroz prekrasno mjesto do centra gdje se sa svoja dva visoka tornja uzdiže arhitektonski simbol Mađarske i putokaz posjetiteljima, tisućljetna BENEDIKTINSKA OPATIJA koju je 1055. godine osnovao Andrija I. Mađarski.

Povratak prema mjestu polaska u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Varaždin, Zagreb, Zabok i Krapinu u večernjim satima.

I.K. HR – AB – 49 – 97541362

Cijena aranžmana uključuje

 

-prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu

-voditelja puta

-osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja

-organizaciju i realizaciju putovanja

– osiguranje od odgovornosti

– pdv

Doplate
  • ulaznica za dvorac Feštetić = 9 €
  • vožnja čamcem podzemnim jezerom Tapolca = 10 €
Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 10 €
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 10 €
– sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi 10 €
– za dodatno prazno sjedalo u autobusu 30 € (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

– raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata; agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata
– fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
– organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
– agencija POTOČKI TRAVEL ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
– agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa
– program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
– predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5-3 sata, uz minimalnu pauzu od 15 minuta

Važne informacije

REZERVACIJE i UPLATE!
Prije bilo kakve uplate putnik se je dužan prijaviti u agenciju za istoimeni izlet preko e-maila: info@potocki-promet.com ili telefonski (091 373 6361) gdje će po prijavi potpisati Ugovor o organiziranom putovanju na svoje vlastito ime i prezime. Nakon potpisivanja Ugovora putnik uplaćuje aranžman na IBAN: HR1123400091160409673 sa pozivom na broj: broj ugovora
Prijave i upisi rezervacije do:

OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA i PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE!
Po Zakonu o pružanju usluga u turizmu turistička agencija Vam je dužna ponuditi ili predložiti Osiguranje od otkaza putovanja, te Putno zdravstveno osiguranje.
Sve vezano za izradu police putnog osiguranja ili policu od otkaza putovanja javiti se na sljedeći kontakt: ADRIATIC OSIGURANJE d.d., telefon 049/658-920 , telefaks  049/ 658-921.

 

OSIGURANJE OD JAMČEVINE i ODGOVORNOSTI!
Agencija je kao organizator putovanja u paket aranžmanu dužna sklopiti s osiguravateljem Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket arannžman. Navedena polica je sklopljena s ADRIATIC OSIGURANJEM d.d. Listopadska 2, 10000 Zagreb, OIB: 94472454976 tel. 01/3036 666. Broj police je  ________________ (Odgovornost) i __________________ (Jamčevina).
Sve vezano za opće uvjete i police Osiguranja možete pogledati na službenoj stranici putničke agencije Potočki travel www.potocki-travel.com.

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENE U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA.

Cijena aranžmana vrijedi na dan sastavljanja istog!

BISERI BALATONA

Polasci: 10.08.2024.
Trajanje: 1
Cijena po osobi iznosi:

49.00 

Nema na zalihi