Opis putovanja:

Polazak iz Krapine s parkirališta kod Fine i Zaboka sa starog blok kolodvora. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja. Dolazak u prijepodnevnim satima u KOPAR ili kako ga Slovenci nazivaju KOPER. Kopar je najveći grad slovenske Istre u kojem živi otprilike polovina stanovništva Gradske općine Kopar. U njemu se nalazi jedina slovenska luka i jedno od triju slovenskih sveučilišta. Tamo ćemo kratko prošetati, razgledati i popiti kavicu na rivi. Idealan grad za šopingiranje, jer dolazi original roba s talijanske strane po duplo nižoj cijeni.

Slijedi polazak prema PORTOROŽU – jednim od najljepših slovenskih gradova, karakteristikama sličan našoj Opatiji. Portorož je popularno ljetovalište na slovenskoj obali koje na jedinstven način spaja bogato kulturno-povijesno nasljeđe s prednostima moderne turističke destinacije.

U poslijepodnevnim satima slijedi izlet u PIRAN i odlaskom na stare zidine. Jedan od glavnih slovenskih turističkih centara. Mnogobrojni turisti kažu da je jedan od najslikovitijih i najljepših obalnih gradova Slovenije, smješten na samom vrhu malog poluotoka na Jadranskom moru. Njegov stari grad predstavlja i jedan od najsjajnijih sačuvanih povijesnih centara među svim gradovima na Jadranu, rekli bismo pravi dragulj mletačke arhitekture. Piran će ti dati nevjerojatnu atmosferu starih krivudavih ulica, šarm zalaska sunca i udobne restorane sa svježim morskim plodovima i lokalnim vinom. Razgledati ćemo grad s našim vodičem, popeti se na zidine i dati slobodno vrijeme za samostalno istraživanje ovog ljepotana.

Povratak u 17:00 sati i odlazak prema Krapini i Zaboku. Dolazak u Zabok i Krapinu u večernjim satima.

I.K. HR – AB – 49 – 97541362

 

 

Cijena aranžmana uključuje
  • prijevoz kvalitetnim visoko turističkim autobusom prema programu
  • licenciranog turističkog voditelja puta
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
  • osiguranje od odgovornosti
  • jamčevinu za turistički paket aranžman
  • organizaciju putovanja i boravka
  • pdv
Doplate
  • ULAZNICE ZA PIRANSKE ZIDINE = 5,00 EUR
  • ostale fakultativne troškove
Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 10 €
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 10 €
– sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi 10 €
– za dodatno prazno sjedalo u autobusu 30 € (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

– raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata; agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata
– fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
– organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
– agencija POTOČKI TRAVEL ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
– agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa
– program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
– predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5-3 sata, uz minimalnu pauzu od 15 minuta

Važne informacije

REZERVACIJE i UPLATE!
Prije bilo kakve uplate putnik se je dužan prijaviti u agenciju za istoimeni izlet preko e-maila: info@potocki-promet.com ili telefonski (091 373 6361) gdje će po prijavi potpisati Ugovor o organiziranom putovanju na svoje vlastito ime i prezime. Nakon potpisivanja Ugovora putnik uplaćuje aranžman na IBAN: HR1123400091160409673 sa pozivom na broj: broj ugovora
Prijave i upisi rezervacije do:

OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA i PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE!
Po Zakonu o pružanju usluga u turizmu turistička agencija Vam je dužna ponuditi ili predložiti Osiguranje od otkaza putovanja, te Putno zdravstveno osiguranje.
Sve vezano za izradu police putnog osiguranja ili policu od otkaza putovanja javiti se na sljedeći kontakt: ADRIATIC OSIGURANJE d.d., telefon 049/658-920 , telefaks  049/ 658-921.

 

OSIGURANJE OD JAMČEVINE i ODGOVORNOSTI!
Agencija je kao organizator putovanja u paket aranžmanu dužna sklopiti s osiguravateljem Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket arannžman. Navedena polica je sklopljena s ADRIATIC OSIGURANJEM d.d. Listopadska 2, 10000 Zagreb, OIB: 94472454976 tel. 01/3036 666. Broj police je  ________________ (Odgovornost) i __________________ (Jamčevina).
Sve vezano za opće uvjete i police Osiguranja možete pogledati na službenoj stranici putničke agencije Potočki travel www.potocki-travel.com.

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENE U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA.

Cijena aranžmana vrijedi na dan sastavljanja istog!

 

 

 

 

 

 

Siguran polazak!

BISERI SLOVENSKE OBALE-KOPER-PORTOROŽ-PIRAN

Polasci: 27.07.2024.
Trajanje: 1 DAN
Cijena po osobi iznosi:

45.00