Opis putovanja:

HOTEL “ALBAMARIS”

Na samo 350m udaljenosti od jedne od najljepših plaža Jadrana-Solina u Biogradu na Moru , u prekrasnoj borovoj šumi smješten je hotel Albamaris***. Svojom raznovrsnom ponudom kao i visokom kvalitetom usluge učiniti će Vaš odmor nezaboravnim. Svega 100m dalje od hotela nalazi se teniski centar koji je opremljen s 20 vrhunskih teniskih terena, a do središta Biograda može se stići za manje od 5 minuta ugodne šetnje kroz borovu šumu. Biograd na Moru smješten je na Zadaraskoj rivijeri nadomak čarobnih kornatskih otoka, koji često nazivaju „raj za nautičare“ zbog raznolikih

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Putnička agencija Potočki travel nudi putniku posebno osiguranje od bolesti, ozljeda, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka, a koje se može osigurati putem osiguravajućeg društva  Adriatic osiguranje d.d. Organizator putovanja Potočki travel zaključio je jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti. Putnik treba u slučaju potrebe za aktiviranje jamčevine na najbrži način kontaktirati osiguravajuće društvo ADRIATIC OSIGURANJE d.d., telefon 049/658-920 , telefaks  049/ 658-921. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja putničke agencije Potočki travel.

I.K. HR – AB – 49 – 97541362

Program putovanja:
  • Prijevoz visoko – turističkim autobusom
  • Smještaj na bazi 7 polupansiona u dvokrevetnim sobama 
  • Osiguranje putnika
  • Organizaciju i realizaciju programa
  • pdv
Doplate:
  • Jednokrevetna soba – NA UPIT
  • Boravišna pristojba – 10 €
Siguran polazak

LJETOVANJE - HOTEL "ALBAMARIS" BIOGRAD NA MORU

Polasci: 01.07. - 08.07.2023.
Trajanje: 8 DANA - 7 POLUPANSIONA
Cijena po osobi iznosi:

490.00  (3,691.91 kn)

Nema na zalihi

Košarica

zatvori
Scroll To Top