Opis putovanja:

Polazak iz Zaboka u 07,30 sati ( stari blok kolodvor ) i u 08,00 sati iz Krapine ( parkiralište kod Fine ).

Vožnja prema MEĐIMURJU, Sjevernim Vratima Hrvatske; regiji koja će Vas oduševiti prirodnim i kulturnim znamenitostima. Ovo područje je omeđeno rijekama Murom i Dravom koje doprinose njegovoj ljepoti, dok Regionalni Park Mura-Drava čuve osobitosti ovog područja i štiti njegovu floru i faunu. Područje je ovo na kojem uspijeva mnoštvo kvalitetnih namirnica, a prva naša stanica biti će poznati vidikovac MAĐERKIN BREG, jedno od najljepših mjesta u Međimurju koje će Vas oduševiti stepenastim poljima i prekrasnom prirodom. Smješten je na 341 m nv, a sa njega se pruža pogled na čak 4 države: Austriju, Sloveniju, Mađarsku i Slovačku, dok za vedrog vremena pogled seže sve do Sljemena. Ime je dobio po Emiliji Krauthaker, plesačici mađarskog podrijetla, poznatijoj kao “Mađerka”. Nakon upoznavanja detalja iz Mađerkinog života, slobodno vrijeme za šetnju i fotografiranje.

Odlazak prema baroknom VARAŽDINU, poznatom kao ”MALI BEČ”, gradu glazbe, baroka i cvijeća. Po dolasku u Varaždin odlazimo u razgled grada u kojem ćete upoznati bogatu povijest Varaždine i vidjeti neke od najljepših kulturno-povijesnih spomenika baroknog grada. Slobodno vrijeme. Okupljanje i polazak prema Krapini i Zaboku u 17,00 sati. Povratak u mjesta polaska u večernjim satima.

IK -HR – AB – 49 – 97541362
Cijena aranžmana uključuje
  • prijevoz kvalitetnim visoko turističkim autobusom prema programu
  • licenciranog turističkog voditelja puta
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
  • osiguranje od odgovornosti
  • jamčevinu za turistički paket aranžman
  • organizaciju putovanja i boravka
  • pdv
Doplate
  • ULAZNICA ZA VIDIKOVAC MAĐERKIN BREG : odrasli = 4 €, djeca 6-18 g. = 2,70 €, djeca do 6 g. = besplatno
  • ostale fakultativne troškove
Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 10 €
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 10 €
– sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi 10 €
– za dodatno prazno sjedalo u autobusu 30 € (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

– raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata; agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata
– fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
– organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
– agencija POTOČKI TRAVEL ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
– agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa
– program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
– predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5-3 sata, uz minimalnu pauzu od 15 minuta

Važne informacije

REZERVACIJE i UPLATE!
Prije bilo kakve uplate putnik se je dužan prijaviti u agenciju za istoimeni izlet preko e-maila: info@potocki-promet.com ili telefonski (091 373 6361) gdje će po prijavi potpisati Ugovor o organiziranom putovanju na svoje vlastito ime i prezime. Nakon potpisivanja Ugovora putnik uplaćuje aranžman na IBAN: HR1123400091160409673 sa pozivom na broj: broj ugovora
Prijave i upisi rezervacije do:

OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA i PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE!
Po Zakonu o pružanju usluga u turizmu turistička agencija Vam je dužna ponuditi ili predložiti Osiguranje od otkaza putovanja, te Putno zdravstveno osiguranje.
Sve vezano za izradu police putnog osiguranja ili policu od otkaza putovanja javiti se na sljedeći kontakt: ADRIATIC OSIGURANJE d.d., telefon 049/658-920 , telefaks  049/ 658-921.

 

OSIGURANJE OD JAMČEVINE i ODGOVORNOSTI!
Agencija je kao organizator putovanja u paket aranžmanu dužna sklopiti s osiguravateljem Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket arannžman. Navedena polica je sklopljena s ADRIATIC OSIGURANJEM d.d. Listopadska 2, 10000 Zagreb, OIB: 94472454976 tel. 01/3036 666. Broj police je  ________________ (Odgovornost) i __________________ (Jamčevina).
Sve vezano za opće uvjete i police Osiguranja možete pogledati na službenoj stranici putničke agencije Potočki travel www.potocki-travel.com.

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENE U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA.

Cijena aranžmana vrijedi na dan sastavljanja istog!

 

 

 

 

 

 

MAĐERKIN BREG – VARAŽDIN

Polasci: 30.06.2024.
Trajanje: 1 DAN
Cijena po osobi iznosi:

15.00