Opis putovanja:

BROJ OSOBA: min. 40

1.dan

Polazak iz Krapine u 03,00 sati s parkirališta kod Fine i iz Zaboka u 03,30 sati sa starog blok kolodvora i iz Zagreba ( Antunović ) u 04,00 sati.  Vožnja udobnim turističkim autobusima do Slavonskog broda, te dalje preko Doboja, Maglaja, Zenice uz kraća zaustavljanja radi odmora  do Sarajeva. Dolazak u Sarajevo oko 12,00 sati sastanak s lokalnim vodičem kod Radon Plaze, te slijedi razgled grada u trajanju od cca 1,5 h: STARA GRADSKA JEZGRA S BAŠČARŠIJOM –  INAT KUĆA – GRADSKA  VIJEĆNICA – KAZANČILUK ULICA – SEBILJ – SAHAT KULA –  CAREVA I GAZI HUSREFBEGOVA ĐAMIJA – KATEDRALA – LATINSKA ĆUPRIJA….Nakon razgleda slobodno do odlaska u hotel koji se predviđa u 17,00 sati. Odlazak u hotel Hollywood ****, smještaj,  večera ( od 19,00 -21,00 ), noćenje.

2. dan

Doručak. Nakon doručka u 09,00 sati odlazak na AVAZ toranj i povratak na Baščaršiju. Kraće slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u turskoj kavi. U popodnevnim satima, u 13.30 h, puni utisaka nastavljamo put Hrvatske.  Dolazak u Zagreb, Zabok, i Krapinu u kasnim večernjim satima oko 23,00 h.

Dolazak u mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana uključuje

– prijevoz visoko turističkim autobusom

– voditelj puta tijekom putovanja

– smještaj na bazi polupansiona u hotelu Hollywood****

– lokalni vodič u Sarajevu

– ulaznica za toranj Avaz

– svi razgledi prema programu

– osiguranje od nezgode

– jamčevina za turistički paket aranžman

– organizacija i realizacija putovanja

Cijena aranžmana po osobi ne uključuje

 

  • NAPOMENA: u ponuđenu cijenu nisu uključene ulaznice za objekte koji se eventualno žele posjetiti – plaćanje na licu mjesta.
Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 10 €
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 10 €
– sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi 10 €
– za dodatno prazno sjedalo u autobusu 20 € (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

 

Važne informacije

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

– raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata; agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata
– fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
– organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
– agencija POTOČKI TRAVEL ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
– agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa
– program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
– predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5-3 sata, uz minimalnu pauzu od 15 minuta

Pravo Putnika na raskid Ugovora:
Ukoliko Putnik otkaže aranžman za putovanje, POTOČKI TRAVEL od ukupne cijene aranžmana na ime nakade štete zadržava sljedeći iznos:
i) više od 30 dana prije polaska: 30 % cijene aranžmana, a najmanje 100 kn
ii) od 29 do 22 dana prije polaska: 40 % cijene aranžmana
iii) od 21 do 15 dana prije polaska: 80 % cijene aranžmana
iv) od 14 do 0 dana prije polaska: 100 % cijene aranžmana
v) nakon polaska: 100 % cijene aranžmana

________________________________________________________________________________________________________________________________

Putnička agencija Potočki travel nudi putniku posebno osiguranje od bolesti, ozljeda, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka, a koje se može osigurati putem osiguravajućeg društva  Adriatic osiguranje d.d. Organizator putovanja Potočki travel zaključio je jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti. Putnik treba u slučaju potrebe za aktiviranje jamčevine na najbrži način kontaktirati osiguravajuće društvo ADRIATIC OSIGURANJE d.d., telefon 049/658-920 , telefaks  049/ 658-921. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja putničke agencije Potočki travel.

 

SARAJEVO

Polasci: 04.05. - 05.05.2024.
Trajanje: 2 DANA
Cijena po osobi iznosi:

125.00